Postuar më: 08 Korrik 2014

Shqipëria:një identitet i ri

Dokumentet e bashkangjitur

Intervistë mbi sfidat e qeverisë për rimëkembjen e ekonomisë dhe sfidat e MIAP në fushën e teknologjisë, dhënë për revistën e kompanisë prestigjoze Safran, lider botëror në fushën e aeronautikës, sigurisë dhe mbrojtjes.

 

Link  - Revista Safran