Koordinatori për të drejtën e informimit

Koordinatori për të drejtën e informimit i Ministres së Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike

 

ELDA ZENELAJ (SOTIRI)

 

Telefon: +355 4 22 77 355

Email: elda.sotiri@inovacioni.gov.al

Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Këshilli i Ministrave, Tiranë, Shqipëri

 

ORARI

E Hënë - E Enjte  08:00 - 16:30

E Premte              08:00 - 14:00